Romanii au talentul de a da pe langa

Daca spun ca romanii gandesc cu curu, o sa ma acuze careva de cine stie ce discriminare. Asa ca spun doar ca romanii destepti si cu adevarat talentati, s-au dus la “Norvegienii au talent” sau “Britain’s got talent“.

De ce a castigat Adrian Copilul Orfan (zis si Tzutzu)? Multi o sa spuna “pt. ca e nevoias si poporul a vrut sa-i intinda o mana”. Sau pt. ca a reusit sa scoata din anus creierash niste versuri putin mai profunde decat Adrian Minune? Nici atat.

Doar pt. ca a reusit sa prosteasca lumea cu un mesaj pseudopatriotic, cusand astfel ranile mandriei de a fi roman, provocate de situatia economica de rahat in care ne aflam, sau de Csibi Barna (care e mai sincer decat Tzutzu).

Oare cat de prost trebuie sa fii pt. a crede ca milogul ala de cartier e chiar mare patriot? A facut-o pt. bani, pe care-i va sparge in curand pe droguri, “tzoale de firma” si pitzipoance, si va sfarsi prin Italia la furat. Asa l-a crescut strada, nu e vina lui, nu am nimic cu el, insa emisiunea se numea “romanii au talent”, nu “ajutati boschetii sa-si ia aurolac”. Oare chiar atatia oameni s-au lasat prostiti doar pt. ca le-a fost atinsa mila si sentimentul national? Unde e luciditatea?

Eu cred ca soprana Narcis Ianau avea un motiv real sa castige. Este chiar un talent nativ, menit sa compenseze un asa-zis handicap. Voeca lui, mai ales pentru varsta buclucasa de 16 ani, poate oricand concura cu alte talente consacrate. Si cand vezi asa ceva, tu sa votezi un cocalar care flutura niste steaguri ca un suporter la meci si scandeaza 2-3 lozinci pe care le-am auzit de la invatatoare in clasa a 4a cand “schimbam prefixul” si incepea maturizarea? Pai bai fratilor, ce sa va, zic, sunteti redusi, afoni, anti-cultura si anti-talent. Toti cei care l-ati votat pe Tzutzu! Chiar exista hip-hop bun in Romania, dar cershetorul asta nu e cu mult mai presus de Stilul Oprisan (numai pt. cunoscatori).

Advertisements

~ by jax2 on 03/05/2011.

2 Responses to “Romanii au talentul de a da pe langa”

  1. Sa-ti zic niste glume nu prea bune: sunt din acelasi oras cu Tutu asta. Nu il cunosc personal dar il stiu destul de bine. Nu are nici macar talentu de a fi orfan. Ma-sa-i in Italia, tac`su locuieste cu el intr-un apartament intr-o zona centrala. Asta acu ~2 ani avea concerte in care baga versuri din alea cu pula, muie etc. De cartier. Nu munceste in constructii cum minte cu nerusinare. Daca-l vezi, iti imaginezi cum il flegmezi in mecla si cade-n boscheti la cat e de slabanog.

    Alta glumita: desi nu are carnet, dupa ce a primit banii, si-a comandat in Germania o masina de 80.000 de euro. Bine, fiecare face ce vrea cu banii lui dar totusi, ce om sarman si-ar permite sa faca un asa rahat cu atatia bani?

    Acu nu stiu daca ProTv a facut vreun control sau doar l-a crezut pe cuvant cand abera sau pur si simplu sunt mana-n mana si ei i-au construit povestea dar ceva e jegos si pute aici.

  2. Am inteles ca are si o sora avocat la Bucuresti, deci vaii, ce sarman, ce necajit, ce nedreptatit al sortii.
    Oricum, orice vine din partea PROSTV-ului e facatura. Insa unii n-au IQ suficient sa se prinda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: